Legyőzte a betegséget és bomba formába hozta magát a magyar anyuka

okt. 20 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Major Mária az élő bizonyíték arra, hogy bárkinek lehet jó alakja 40 fölött is, miközben gyereket nevel és dolgozik. De ő nem elégedett meg azzal, hogy formásra edzette magát, színpadra is állt, hogy bebizonyítsa, nincs lehetetlen!

Legyőzte a betegséget és bomba formába hozta magát a magyar anyuka

Máriának sem volt mindig bikinialakja. 16 évesen ismerkedett meg az első férjével és pont a 21. születésnapján született meg az első gyermeke. Az első szerelem általában nem tart örökké. Nem sokkal közös gyermekük megszületése után el is váltak.

 

Egyedül maradt a gyermekével, miközben az orvosok kezdődő szklerózis multiplexet és epilepsziát diagnosztizáltak nála

A szklerózis miatt kezelésekre küldték, de nem ment el, az epilepsziára pedig gyógyszert kapott, de mivel fáradt volt tőle, abbahagyta a szedését. Inkább más utat választott.

Életmódot váltott: elkezdett tudatosan táplálkozni és egyre többet edzeni. A befektetett energia nem is maradt kifizetetlen. Egyre jobban érezte magát külsőleg és belsőleg egyaránt és orvoshoz azóta nem is kellett mennie. A pozitív kisugárzásának köszönhetően pedig a szerelem is újra rátalált. Megismerkedett jelenlegi férjével, akivel azóta is együtt vannak, közös gyermeket vállaltak és együtt igyekeznek példát mutatni neki. Mivel a gyerekek nagyon fogékonyak, fontos számukra, hogy jó példával járjanak elöl, ebbe pedig beletartozik az is, hogy megtanítsák: cukros és fehér lisztes termékek nélkül is lehet finomakat enni.

Formás lábak, kerek hátsók, izmos hasfalak... Kövess minket Facebookon is! ➞
 

Mindeközben Mária teljesen beleszeretett a fitnesz sportágba, ezért úgy döntött, személyi edző lesz és itt nem is állt meg. Később elhatározta, hogy a színpadon is meg fogja mutatni az alakját, hiszen sok munka és lemondás van benne. Versenyfelkészülését Dávid Petra személyi edzőnél kezdte meg. Egyből nagy volt közöttük az összhang, hiszen Petra is életmódváltással fogyott közel 40 kilót, majd fintesz modellként is megmérettette magát. Úgy döntöttek, hogy Mária sportmodell kategóriában fog indulni az izomzata miatt, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen első nemzetközi versenyén, Ausztriából elhozta a második helyezést.

 

Még nincs vége! LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: