Magyar hölgy nyerte az amerikai Miss Bikini versenyt

jún. 22 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Minden idők legsikeresebb magyar IFBB Bikini Pro versenyzője, Oláh Noémi másodszor nyert koronát. 2005-ben Miss Hungary-győztes lett, utána a fitness modellek között folytatta tovább pályafutását, most pedig Miss Bikini versenyt nyert Amerikában.

Megnyerte a Fitparade Fitmodel World versenyt, majd az amerikai Arnold Classic magas Bikini kategóriáját, aztán profiként folytatta tovább. Többször a dobogón végzett profi versenyeken,

ő az egyetlen magyar profi, aki négyszer szerzett indulási jogot a Las Vegasban megrendezett Bikini Olympiára.

A Miss Bikini US versenyre a Miss Florida győzelemmel kvalifikálta magát

“A fitneszről váltottam át egy lágyabb, még nőiesebb vonalra, mert szerettem volna új célokat kitűzni magam elé. A mostani formámmal több divatkatalógus fotózásra kapok munkát, mint eddig. Persze, soha nem mondom, hogy soha nem fogok IFBB Pro Bikini versenyzőként színpadra állni”

– nyilatkozta Oláh Noémi, akinek a váltás miatt a testét is át kellett formálnia.

 

“A felkészülés igazán megerőltető volt, hiszen izmot leépíteni hosszas kardio edzésekkel és nagyon kalóriaszegény diétával jár. A szépségversenyeken pedig ezt a típust akarják látni: a feszes, vékony és csak épphogy izmos testet.”

– mesélte a csodaszép sportolónő, aki ezután a győzelem után az Egyesült Államokat képviseli majd Mexikóban, Puerto Valertában, novemberben.

 

“Nagyon boldog vagyok, mert a rengeteg munkám meghozta a gyümölcsét. Nem is gondolná az ember, mennyi időt és energiát vesz igénybe egy ilyen felkészülés. Nem csak az edzések miatt. Tanulni kell az interjúra, meg kell találni a tökéletes ruhákat, jótékonysági rendezvényeken részt venni, stb. De, ha igazán hisz magában az ember, akkor a határ a csillagos ég”

– fogalmazott Oláh Noémi, aki végezetül megköszönte a támogatást és biztatást, amit otthonról kapott.

 

Nézz meg még több képet Noémiről a következő oldalon >

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: