Mézes-mustáros csirkecomb recept

okt. 03 | 1. oldal - fitnesslife.hu

 

 

Mézes-mustáros csirkecomb recept

HOZZÁVALÓK
4-6 db csirkecomb
2-3 evőkanál méz
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ketchup
1 evőkanál kókuszolaj
1 tk gulyáskrém
kevés chili
szárnyas vagy grill fűszerkeverék

bors

 

ELKÉSZÍTÉS
A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk.
Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba beletesszük a húst, és a hűtőben állni hagyjuk (legjobb, ha egy éjszakán át).
Előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 

 

A legtöbben most ezt olvassák:

Nagyon sok sportoló, köztük testépítő, fitnesz modell, egészséges életmódot folytató, diétázó vallja azt a tévesen szélsőséges elvet, hogy a cukor

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: