Edzőtermi 1×1 kezdőknek – Mit NE tegyél az edzőteremben?!

feb. 05 | 2. oldal - fitnesslife.hu

 

4. Érdemes több gépen dolgozni, egy-egy izomcsoportot több oldalról átmozgatni, hisz akkor fogsz szépen kialakított, tónusos izmokat kapni

Viszont arra is érdemes odafigyelni, hogy ne ugrándozz össze-vissza egyik gépről a másikra, hanem csinálj végig 1-1 sorozatot, aztán válts.

 

3. Ne bámulj másokat!

Mindig vannak az edzőteremben olyanok, akik szeretnek feltűnősködni és pont azt akarják elérni, hogy mindenki rájuk figyeljen! Ha azért figyelsz valakit, mert szívesen ellesnél tőle pár technikát, akkor inkább menj oda hozzá, kérj segítséget, tanácsot ahelyett, hogy zavaróan bámulod!

 

2. Magadra figyelj!

Ne azzal foglalkozz, hogy túlszárnyalj másokat, hogy „Te legyél a Jani”, hanem inkább azzal, hogy szabályosan hajtsd végre a feladatokat. Nem másokat kell felülmúlni, hanem mindig csak önmagadat!

 

1.Ne érezd feszélyezve magad

Ha már megtetted az első lépést és elmentél a terembe, akkor se aggódj azon, hogy mit gondolnak majd mások! Ne érdekeljen! Mindenki elkezdte egyszer valahol! Te csak csináld hűségesen a feladatodat, és egy idő után már Te is sokkal jobb leszel magadnál!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: