Szuper motiváció Erikától!

máj. 13 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Az én sikertörténetem:

11 éves korom óta sportolok, mert duci kislány voltam, ami miatt folyton csúfoltak társaim. Sokáig csak edzésekre jártam, majd magam is edzőnek szegődtem.

Egyetlen hiba volt a kinézetemmel, nem voltam sportos, inkább egy átlagos testalkatú..az óráimat csekély súlyokkal tartottam. A pályafutásom alatt két gyermekem született. Az edzéseket továbbra is folytattam, így az első gyermekemmel 9 kg súlyfelesleget a második gyermekemmel pedig csak 8 kg-ot szedtem fel, ami nem mondható soknak.

Az átalakulásom határozott célja első sorban az izmosodás volt

Majd jött egy újabb ötlet, egy ismerősöm láttán.. 37 évesen kipróbáljam magam a fitness vonalon. Tavaly szeptemberben kezdtem el a versenyfelkészülést. Számomra az étkezés volt a legnagyobb kihívás és szerintem bátran kijelenthetem, hogy minden versenyzőnek. Az első pár hónapban a mennyiséggel birkóztam, mert annyit kellett ennem, természetesen tisztán…

Minden nap logisztika volt, gyerekek, háztartás, család, edzések, főzés, nem olyan egyszerű! A páromra és az édesanyámra számíthattam csak, amiért hálás is vagyok, hiszen nélkülük nem sikerült volna eljutnom az edzésekre.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: