Nincs elég önbizalmad a strandon? Akkor ezt látnod kell!

aug. 10 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Szégyellős vagy a strandon? Lehet, nincs is rajtad sok fölösleg, mégis kellemetlenül érzed magad és takargatod a tested állandóan? Ezt mind felejtsd el, inkább legyél magabiztos, hisz a kisugárzásod mindent visz majd. És ha ezután is kételkedsz magadban, mutatunk néhány hölgyet, akikről példát vehetsz!

 

Hogy mi Ashley Graham titka, amivel gömbölyded idomokkal is sikeres modell?

A legismertebb plus-size modell nem győzi hangoztatni, mennyire fontos, hogy szeresd a tested és elfogadd önmagad, mert ez a kisugárzás az, ami igazán dögössé tesz egy nőt! És ezzel bizonyára azok a plus-size bloggerek is egyetértenek, akiknek a mindennapjait több ezren követik, mégsem félnek megmutatni magukat. Egyre több olyan fotóra lehet bukkanni ugyanis az Instagramon, amit a legnépszerűbb fashion vagy beauty bloggerek osztanak meg nyaralás közben. A képekről pedig azonnal látszik, hogy egyáltalán nincsenek önértékelési problémáik és 100 kiló felett is büszkén pózolnak fatatnyi bikinikben! Szóval egy a lényeg: ne ess kétségbe, ha a sok edzés ellenére még nem érted el a tökéletes bikini body-t! Inkább vegyél egy nagy levegőt és érezd jól magad a bőrödben.

Nincs elég önbizalmad a strandon? Akkor ezt látnod kell!

8. Grace Victory

Grace vidáman feszít bikiniben annak ellenére, hogy korántsem tökéletes az alakja.

7. Gabi Gregg

Gabi nemcsak fürdőruhában pózolgat, hanem megalkotta a saját bikini kollekcióját is! Magabiztos és ez látszik a kisugárzásán is 🙂

6. Anita M

Anitának saját YouTube csatornája is van, amin folyton felhívja a figyelmet, hogy a stílus nem méretfüggő és mindenki lehet ugyanolyan divatos akkor is, ha felesleggel küzd!

5. Louise O’Reilly

A szőke divatblogger nem csak szuperül mutat bikiniben, de az Instagram oldalán számos hasznos divattippet is találsz a hétköznapokra is!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: