Nővé alakítottak 20 híres alfahímet – az eredmény fenomenális lett :D

jún. 09 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Minden férfinak van feminin oldala, ez tény. Van, aki titkon imád varrni, szereti a romantikus filmeket, beleolvasott az Alkonyatba, fehér telefonnal nyomul, anno vett Backstreet Boys kazit vagy ha más nem, imádja a tea szeánszokat.

A Player.hu olyan irgalmatlan alfahímeknek alakított nővé a FaceApp nevű alkalmazással, akik esetében más módon igen nehéz lett volna vizualizálni a lelkük mélyén rejtőző nőstény-extraktumot.

És ha már a vizualizálásnál tartunk, le is zsűrizték a nővé tett férfi isteneket. Nagyon vicces, érdemes végignézned 😀

1. Vlagyimir Putyin

Kezdjük a legnagyobb kaliberrel, az orosz atyuskával, aki annyira férfi, hogy Oliver Stone-nak simán bemondta: “Nincsenek rossz napjaim, nem vagyok nő.”.

Pontszám: 6

2. Jason Statham

Stathamet olyan masszív tesztoszteron-erőtér veszi körbe, hogy a FaceApp első körben hibaüzenetet küldött, majd lefagyasztotta a telefont, de másodjára (berregve, recsegve, ropogva) kidobott egy hatalmas állú hímnőstényt, akiben még mindig több a férfi, mint a nő.
Pontszám: 4

 

3. Arnold Schwarzenegger

A terminátor kicsit már koros, de nem akartunk nagyon visszanyúlni a múltba, mert ez nem lett volna fair a többi jelöltre nézve.
A női Schwarzi bizony – ne szépítsük – dettó úgy néz ki, mint egy proteinkúrára fogott nyugdíjas Emma Thompson. Sajnáljuk, de ez így nem lehet több, mint…
Pontszám: 2

 

4. Kim Dzsongun

Dzsongun ugyanis egy egész ország legjobb partija. Aki nála jóképűbb, tutira munkatáborban végzi.
Kim Dzsongun nőként éppen ugyanúgy néz ki, mint férfiként. Ez azért elég árulkodó.
Pontszám: 1

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: