Olasz avokádós pirítós

Júl. 12 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ebben a nagy melegben nem nagyon van étvágyunk, de enni kell, szóval hoztunk mára egy ínycsiklandó, könnyű, nyári finomságot, ami egészséges, finom és tökéletes ilyen meleg napokon 😉

Olasz avokádós pirítós recept

HOZZÁVALÓK:
2 érett avokádó
2 teáskanál friss citromlé
Himalája só és bors
4 szelet teljes kiőrlésű vagy rozskenyér
1 csomag mozzarella sajt (1 nagy vagy akár kis golyós, amelyiket jobban szereted)
1 bögre köktélparadicsom
1/4 bögre bazsalikom levelek, friss
Balzsamecet és méz

ELKÉSZÍTÉS:
Vágd félbe az avokádókat, vedd ki a magokat és kanalazd egy tálba. Sózd, borsozd, add hozzá a citromlét. Villával nyomkodd szét. 
Pirítsd meg a kenyereket. Kend rá az avokádó krémet, tedd rá a felszeletelt mozzarellát és a félbevágott koktélparadicsomokat.
A balzsamecetet forrald össze az 1 teáskanál mézzel, majd csurgasd rá a kenyerekre.

Jó étvágyat!

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: