Egy kis pluszra vágysz? Akkor ide gyere edzeni!

Sze. 19 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A fitt emberek oázisába invitállak titeket! 🙂
Néhány hónapja Budapesten kaptam munkát, ezért új edzőtermet kellett keresnem, ami közelebb van a munkahelyemhez. Sok teremben voltam, megnéztem, hol milyen szolgáltatásokat nyújtanak, mennyire felszereltek, mennyire modernek… Szerencsére találtam egy prémium edzőtermet, ami minden elvárásomnak megfelelt, ráadásul olyan plusz szolgáltatásokat is igénybe tudok venni, ami máshol nincs ilyen formában.


Az OxygenWellness Fáy

Ellátogattam az Oxygen Wellness központba. Már az ajtón belépve megérti az ember, hogy miért van ennyire jó híre a helynek. Nem egy átlagos edzőterem, az már egyszer biztos.

Számomra a legfontosabb az volt, hogy minőségi helyen tudjak edzeni és legyen szaunázási lehetőség. Nos, itt mindkettőre van lehetőségem, sőt!
Egy nagy szint tele van modern, új gépekkel és rengeteg kardio géppel, a többi szinteken pedig különféle csoportos órákat tartanak (gerinctréning, spinning, WALKenergie, TRX, IronCross, Hot Iron és még sorolhatnám), amikhez igazság szerint nagyon megjött a kedvem, úgyhogy ki tudja, lehet a következő hónapban kipróbálom valamelyiket.

Ami nekem nagyon tetszik; a panoráma. Erősítő edzések után szeretek futni 20-40 percet levezetésként és jó, ha nem a falat kell néznem közben, hanem kémlelhetem a várost, a panorámát. Így még az idő is gyorsabban telik. Nekem ez nagyon bejön!

A recepciós személyzetben sem kellett csalódnom; igazán kedvesek és segítőkészek, bármilyen kérdésem volt, ők segítettek nekem mindig. Az edzőkről is ugyanez elmondható, a profizmusukkal együtt – azáltal a légkört is sikerült nagyon otthonosra, egyben prémium minőségűre kialakítaniuk. Egyszerűen jó itt lenni.

Egy kis extra: a wellness részleg

Egy fárasztó nap vagy megterhelő edzés után nem is tudnék jobbat elképzelni, mint egy kis lazítást a wellness központban. Szerencsére ezért sem kell messzire menni, hiszen egy épületen belül megtalálható a fitness terem és a wellness részleg is.

Már 3 alkalommal voltam a fitness részlegen, de egyszer sem tudtam kihagyni a wellness szolgáltatásokat. Edzés után egy kis szauna, majd lazítás a jakuzziban. Imádom!

Ráadásul jön a tél, a betegségek időszaka és a szaunázással nagyon jól erősíthető az immunrendszer. Mindenképpen megéri kihasználni ezt a plusz szolgáltatást az edzőterem mellett, betegségmegelőzés céljából is.

Ha Te is egy szuper helyet keresel, ahol felszabadultan tudsz edzeni, minőségi gépekkel, szuper panorámával és prémium wellness szolgáltatással, akkor mindenképpen próbáld ki az Oxygen Wellness Fáy-t! Mindenkinek ajánljuk! Ráadásul most kőkemény akciók is várnak: a Start bérlet 5 alkalomra csak 4990 Ft a diákbérlet pedig mindössze 9.900 Ft! 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: