A csodás pankrátornő, Gail Kim fitness tippjei

dec. 06 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Napjaink egyik legünnepeltebb női pankrátorsztárjától megtudhatjuk, hogyan lehet tudatos karrierépítés mellett is nagykanállal habzsolni az életet! Megosztotta velünk 7 legfontosabb fitness tippjét, amiket nem árt megfogadni, ha Te is sikeres akarsz lenni 😉

7. FIGYELJ AZ ADAGOKRA!

Gailnek könnyű dolga van a finom és egészséges ételekkel, hiszen a férje Robert Irvine sztárséf, akivel egyébként a Restaurant: Impossible című sorozatban találkoztak, ahol Irvine kevés pénzből lepukkant kajáldákat két nap alatt puccos éttermekké pimpelt.
Kim bevallása szerint azonban a mesterszakács férj és a tisztességes étvágy is tartogat kihívásokat:

„Imádok enni, úgyhogy nagyon is oda kell figyelnem az adagokra. Ahogy öregszik az ember, egyre jobban megismeri saját testének működését és anyagcsere folyamatait. Szerintem praktikusabb többször kisebb adagokat enni, de akármit eszem, törekszem a tiszta étkezésre. Valójában nagyon szeretem is a friss és tiszta ételeket.”

 

6. EGYENSÚLY

Amikor nagy rajtad a nyomás, hogy jól mutass a tévében és megfelelj az utazás és a média követelményeinek, szinte semmi sem olyan nehéz, mint kialakítani az egyensúlyt. Úgy tűnik, Gailnek a nagy rohanásban is sikerült megtalálnia lelki békéjét és a kiegyensúlyozott élet kulcsát.

„Élvezni kell az életet, és nem szabad túlzásokba esni. Én praktikusan gondolkodom: sportos és egészséges szeretnék lenni, nem pedig sovány! Nem szeretem kínozni magam: járok masszázsra, és néha némi édesség is belefér. Szerintem egy kis önkényeztetéssel csak jól járhatsz: feltölt energiával, és motivál, így edzés vagy meccs közben mindent bele tudok adni!”

 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: