Kirobbanó formában van a 41 éves magyar fitness edző

nov. 14 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Rákóczi Gabrielláról senki sem mondaná meg, hogy 41 éves. Az életmódjának köszönhetően az orvosok is sorra döbbennek meg a kora hallatán, mivel nemcsak a külseje miatt tűnik jóval fiatalabbnak, hanem a testi, szervi egészsége sem ezt az életkort mutatja. A Life.hu készített Gabival egy interjút a versenyzésről, egészséges étkezésről, motivációról és az életen át tartó tanulásról. Olvassátok el:

Interjú Rákóczi Gabriellával

Mikor kezdtél el komolyabban foglalkozni a sporttal? Miért épp a fitnesszel?

Sokféle sportot kipróbáltam, a mozgás célja inkább az egészségem megőrzése és az esztétikus külső kialakítása volt, mintsem a teljesítmény. Sosem érdekelt, mennyivel tudok többet guggolni, vagy hány kilós kézisúllyal oldalemelek. Mindig is próbáltam egyfajta egyensúlyt megtartani, hiszen a sportot is lehet túlzásba vinni, és az egészség határait feszegetni. Talán azt mondhatom, hogy a fiam megszületése óta, 13 éve lett méginkább fontos a sport az életemben.

 

Volt valaha súlyproblémád?

Persze, szerintem ez előbb-utóbb az összes hölgy életében felmerül. Nálam elég hamar jelentkezett, nagyon hízékony típus vagyok. Miután nem szeretem, ha a tükörben nem azt látom, amit szeretnék, így megtanultam irányítani a testem. Pontosan tudom, mikor mit kell ennem ahoz, hogy jó formában maradjak.

 

Milyen versenyeken indultál? Melyik szereplésedre vagy a legbüszkébb?

Nagyon sok kupám van, számtalan versenyen indultam, 20-30-on biztosan. Magyar bajnok vagyok, többszörös abszolút bajnok, Ausztria-kupa-győztes, Arnold Classic-ezüstérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes. Mindegyikre nagyon büszke vagyok, egytől egyig.

 

TIPP: Íme, 11 vadító magyar fitness modell. Igazi példaképek!

 

 

Még nincs vége! LAPOZZ az interjú folytatásáért!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: