„Igazi rohadék vagy!” – keményen nekiment egy orvos Schobert Norbinak

máj. 31 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ezúttal egy szegedi orvos intézett kemény szavakat a fitneszguruhoz, Schobert Norbi perre megy.
Patay Gábor a Facebookon írt kemény szavakat a Norbi és cége által hirdetett szerinte tudománytalan és veszélyes tanok ellen – írja a blikk.hu.

 

„Megszabadítottál sok embert a cukortól, hogy nagyobb függőségbe taszítsd őket. És ezzel egy időben még az élelmiszerüket is elvetted! Nem cukroznak semmit, édesített, nulla értékű mocskon éheznek. Egyre több a beteg. Már miattad is. Felelős vagy érte!”

– olvasható Patay közösségi oldalán, ahol korábban, szintén Norbinak címezve egyszerűen az állt: „Igazi rohadék vagy”.

 

Azt is írja Patay:

„Amit teszel, az ostoba és veszélyes. Perrel fenyegettél, mert hulladéknak neveztem a termékedet, de nem mertél beperelni, hiába kértem. Mert a végén még papírod is lett volna róla…”

 

A fitneszguru a lapnak reagálva elmondta, hogy Patay a kijelentéseivel nekimegy a teljes magyar élelmiszergyártásnak és annak a 64 gyártócégnek is, akikkel ő együtt dolgozik.

„Az élelmiszertörvény világosan kimondja, hogy minden forgalomban lévő élelmiszer egészséges, amelyet alapos ellenőrzéseket követően felülvizsgál a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Akárcsak a mi termékeinket.” Norbi hangsúlyozza, hogy 14 év alatt egyetlen bírságot sem kaptak.

Még nincs vége! Lapozz.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: