Sikersztori Noémitől!

ápr. 24 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sikertörténetem

A közèpiskola befejezte utàn külön költöztem a szüleimtől, munkàba àlltam, lakàst bèrelrem, teljesen önellàtò lettem.

Nagyon sokat dolgoztam, rendszertelenül ètkeztem ès emellett mèg dohànyoztam is. ? Egy idő utàn feltűnt, hogy jò nèhàny kilòt fogytam, lapos lett a fenekem, vèkonyak és formàtlanok a làbaim ès a karjaim, egy kis hasat eresztettem ès a bőröm is fakò lett. Nem èreztem magam jòl a sajàt bőrömben. Ekkor döntöttem el, hogy ideje elkezdeni sportolni, egèszsègesen tàplàlkozni ès leszokni a dohànyzàsròl!

Nem sokat haboztam, nèhàny napon belül elkezdtem edzeni, egèszsègesen tàplàlkozni ès abbahagytam a dohànyzàst. Heti 4 alkalommal edzettem. Nèhàny hònap alatt màr èszrevehető volt a vàltozàs. Kèt èvig csinàltam. Gyönyörű fitness model alakom lett. Teljesen meg voltam elègedve magammal. Hozzàteszem 46 kg voltam, amikor elkezdtem, 56 kg-osan èrtem el a “tökéletes” formàt. 155 cm vagyok.

Utàna sajnos abba kellett hagynom, amit nagyon sajnàltam. Eltelt kèt èv. A szèp alakomat elvesztettem. Most ùjra minden adott, hogy folytassam. Màsfèl hònapja edzem rendszeresen. Heti 4× másfèl vagy kèt òràt, reggel. Napi nègy vagy öt alkalommal eszek, gyümölcsöt, zöldsègfèlèket, gabonàkat, magvakat. Csirkemellet, halat ès nèha marhahùst. Tèsztafèlèket nem eszek, esetleg nagyon ritkàn, akkor is csak keveset. Nem kàvèzom.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: