Szépülj Te is az élesztővel!

Sze. 18 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Mint mindig, a természetesség hívei vagyunk, legyen szó betegségmegelőzésről vagy kezelésről, bőrápolásról, hajápolásról vagy egészségmegőrzésről. Most az élesztőt szeretnénk bemutatni Nektek és azt, hogy mi mindenre jó.

Élesztő az egészségért és a szépségért

Az élesztőt általában csak a sütemények készítésekor használjuk, pedig az egészségünknek is jót tehet, arról nem is beszélve, hogy a szépségápolás területén is alkalmazhatjuk jótékony hatásai miatt.

Csodaszer a konyhából, amelyet használhatunk köröm erősítésre, hajnövesztésre vagy akár pattanások ellen is. Az élesztőt kívülről és belülről is alkalmazhatjuk. Kiváló gyulladáscsökkentő, rengeteg B-vitamint tartalmaz, ráadásul olcsóbb, mint a sok híres kence, amik mindenfélét ígérnek, aztán semmi nem történik. Helyettük tudom ajánlani az élesztőt, ami valóban csodaszer. Ráadásul árban is sokkal barátságosabb, mint a bolti mű szerek.

Egészségmegőrzés

Remek lúgosító

Az élesztő lúgosító hatással van a szervezetünkre, főleg a különböző bélproblémák ellen nagyon hatékony, ugyanis megszünteti a különböző bélirritációt. Ezen kívül a gyulladt bőrre is érdemes élesztőt rakni, továbbá székrekedés ellen is hatásos segítség lehet.

Stressz ellen

Az élesztő az idegrendszerre történő jótékony hatása miatt a stressz leküzdéséhez is nagyszerű segítség lehet, ráadásul nagyon gazdag szerves vasban is, amely szintén nagy szerepet játszik abban, hogy minél inkább bírjuk a mindennapos megterheléseket.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: