Szűcs Judith 64 évesen is eszméletlenül jó formában van

aug. 17 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Szűcs Judith joggal lehet büszke, hiszen elképesztő formában van ennyi idősen is. Tudjuk, hogy a kor nem számít, csak egy szám – erre Judit az egyik élő példa. Nézd meg a thaiföldi képeit, amiken tangás bikiniben pózolt.

Szűcs Judith 64 évesen is eszméletlenül jó formában van

Szűcs Judith 2 napja ünnepelte a 64. születésnapját, a legfrissebb bikinis fotóit látva pedig kijelenthetjük, hogy ennyi idősen is remek formában van. A népszerű énekesnő bátran bújik bikinibe, a róla készült fényképeit pedig büszkén osztja meg rajongóival, hiszen az alakja hibátlan. 

Szűcs Judith két hetet töltött Thaiföldön, bár pihenni indult, nem várt meglepetések is adódtak a nyaralás alatt. Az énekesnő nyaralása nem kezdődött túl szerencsésen: 8 órát várakozott a reptéren, mire a géppel felszállhatott, az átszállásnál pedig újabb gond adódott. Más utas jegye is arra a helyre szólt, ahová Judithé.

“Nagyon meglepődtem, pláne amikor a légiutas-kísérő megkért, adjuk át a helyünket. Ezután viszont kedvesen megkérdezte, hogy mit szólnánk, ha áttenne minket az első osztályra. Így végül luxuskörülmények között utaztunk” mesélte a Best magazinnak.

Judithnak a borús időjárás sem kedvezett, viszont így is talált tökéletes programot. A helyi plázában 8 pár cipőt és rengeteg sminket vásárolt magának, majd egy fodrászszalonba is beült. A meleg víz azonban nem volt bekötve, így enélkül mosták meg a haját. Emiatt sajnos sikerült megfáznia és be is lázasodott, betegségét napozással gyógyította – írja a lap.

Lapozz a bikinis képekért >>

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: