Tökéletes test 30 perc edzéssel??! Lehetséges ;)

Júl. 29 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Tök hihetetlennek és átverésnek hangozhat, pedig nem az! Igazán intenzív, teljes erőbedobással végigcsinált fél órás edzés többet is ér, mint egy monoton másfél-2 órás… A Magic Mike XXL sztárja, Joe Manganiello az alábbi zsírgyilkos programmal tartja magát kifogástalan kondícióban.

 

Heti 6 kemény edzés

Joe Manganiello heti 6 alkalommal dolgozik edzőjével, Ron Mathews-szal, a Reebok CrossFit Lab társtulajdonosával, mióta az HBO-s True Blood kigyúrt farkasemberének, Alcide Herveaux-nak a szerepét megkapta. Manganiello saját edzéstervét csak úgy jellemzi, mint egy vérfagyasztó utazást „a fájdalom barlangába”. A színész 102 kilós felhúzásokkal 10, 136 kilós felhúzásokkal pedig 4 ismétléses szetteket végez.

„Nem cél, hogy kimaxolja a felhúzást, hiszen a fő hangsúly nem az erőn van.” – állítja Mathews.

„Nehéz, de kényelmesen mozgatható súlyokat alkalmazunk. Joe-val szánt is szoktam húzatni, úgy 35 méteren keresztül, de ezt olykor 10 traktorkerék forgatás váltja fel és a végén 10 guggolásból felugrással zárunk.”

Figyelmeztetés: az edzést mindenki saját felelősségére végzi. Ha nem érzed, hogy kellően formában van, nyugodtan tarts pihenőt vagy csökkentsd az ismétlések számát. Ügyelj az alapos bemelegítésre és levezetésre!!

Lapozz az edzéstervért >>

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: