Top6 vádliformáló gyakorlat

ápr. 18 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Nem csak a férfiak számára fontos, hogy szép, formás legyen a vádlijuk – a hölgyek számára ugyanannyira jelentős és nagyon dekoratív tud lenni, mikor láthatóvá válik az erős, szálkás vádli. A vádli erősítő gyakorlatok hatására a vádli izmok szálkásodnak és formásodnak, ez által a lábad egy szép formát kap. Lássuk ezeket a gyakorlatokat!

 6.Vádliformálás lábujjhegyen

Támaszkodj meg valahol, zárd össze a lábaidat, majd emelkedj lábujjhegyre. Tartsd meg magad 3-5 mp-ig, majd ereszkedj vissza. Ismételd ezt a gyakorlatot 25x, majd kis szünet után csinálj meg belőle még 3 kört. Fontos, hogy en lendületből csináld, koncentrálj a vádli izmokra! Akkor lehetsz még hatékonyabb, ha egy lépcsőfok szélére állsz vagy valami magasabb helyre, ahonnan le tudod engedni a sarkad a vízszintes vonal alá, így még nagyon mozgástartományban tudod megmozgatni az izmaidat.

 

5. Vádliformálás lábujjhegyen, guggolásban

Az előző gyakorlathoz hasonlóan kell ezt is végezned, a különbség csak az, hogy ebben az esetben guggolásból indulsz – támaszkodj meg, majd emelkedj lábujjhegyre. Ugyanúgy tartsd meg ezt a mozdulatot 3-5 mp-ig, majd ismételd az előző ismétlésszámmal.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: