Túladagolta magát…Lefogyott!

dec. 20 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Meghan Gilbert egykor 90 kilót nyomot, aztán elérte a mélypontot és rájött, hogy most már valamit tennie kell! Változtatott!


A változás útján

A most 21 éves Meghan Gilbert egy túladagolás után döntött úgy, hogy ideje végre kilábalnia a drogok és a depresszió sötét útvesztőjéből. Jó pár év fékevesztett partizás után került sor arra a majdnem végzetes zabálós-drogozós éjszakára, ami 36 órányi eszméletvesztés után arra bírta a túlsúlyos lányt, hogy végre nemet mondjon a kicsapongásban és tortákban gazdag életmódjára.

 

Sosem késő elkezdeni!

Meghan, aki a középiskolás, csúfolódó osztálytársak, a drogok és a depresszió jellemezte rögvalóságot most már csak „Isten edzőtermeként” emlegeti, kis híján 30 kilótól szabadult meg azóta a csaknem katasztrofális éjszaka óta – írja az Independent.

„A bal oldali képen látható lány közel egy mázsát nyomott és a súlyfölösleg mellett a szorongás, a depresszió és a bűn terhét is cipelnie kellett. Függő voltam és minden nap buliztam. Úgy keltem fel reggelente, hogy máris el akartam felejteni, hogy fel kell kelnem. Az életem egyszerűen… szomorú volt”

 

Még nincs vége! LAPOZZ!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: