“Ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot és a siker nem marad el!” Virág átalakulása

jún. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sziasztok! Kissné Wágner Virágnak hívnak.

Az én történetem 4 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is elhatároztam, hogy több sikertelen fogyókúrát követően változtatok az életemen és ezzel együtt a külsőmön is.

Ekkoriban már 123 kg voltam, nem éreztem jól magam a bőrömben ekkora súllyal és tudtam, hogy ez egészségtelen is és többre vagyok képes annál, amit eddig gondoltam magamról. Emlékszem a kezdeti időkre amikor még csak álom volt, hogy vékonyabb legyek. Először csak Réka dvd lemezeire edzettem minden héten három alkalommal 20 percet. Aztán, ahogy nőtt a kitartásom és a lelkesedésem és persze a sikerélmények hatására, növeltem az időtartamot fokozatosan. Ekkor még nem diétáztam. Később bevontam ezt is az életembe és ez volt az aminek hatására elindult a fogyás.

Óriási lökést adott, hogy szinte minden hónapban sikerült pár kg-ot leadnom, így másfél év alatt tudatos testmozgással és az étkezésre figyeléssel sikerült fogynom 54 kg-ot. Ez 4 éve történt, az életem megváltozott, azóta is figyelek az életmódomra és most vagyok 78 kg, igaz ezt a súlyzós edzéseknek köszönhetem, hogy izmosabb és feszesebb lettem.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: