Mobil kardiológia az otthonodban – Szeretteid védelmében

nov. 09 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A betegségmegelőzés és egészségmegőrzés érdekében sokaknak van otthon vérnyomásmérő, hőmérő, különféle mérlegek, ahogyan nekünk is. Egy eszköz azonban biztos, hogy nem található meg minden háztartásban (még!), ez pedig a mobil EKG. Lehetőséget kaptunk egy magyar cégtől, hogy teszteljük a szívdiagnosztikai eszközüket és nagyon jól megállta a helyét. Most megismerhetitek ezt a hasznos készüléket és a tapasztalatainkat is megosztjuk Veletek:

 


WIWE – Mobil kardiológia a zsebedben!

A WIWE szívdiagnosztikai eszköz a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzéséért jött létre.
Az egri Sanatmetal által fejlesztett WIWE világviszonylatban jelenleg a legnagyobb tudással rendelkező, névjegykártya méretű, személyes EKG készülék. Mindössze 40 grammot nyom a mérlegen ez a kis eszköz, így könnyedén elfér egy átlagos zsebben. Ebből kifolyólag pedig már első ránézésre is megállja a helyét a gyártó állítása: egy gyakorlatilag bárhol, bármikor használható szívdiagnosztikai eszköz.

 

A WIWE fejlesztése körülbelül 2 évet vett igénybe – az algoritmus hátteréhez szükséges kutatás Prof. Kozmann György és a Pannon Egyetem csapata részéről több évtizeden át zajlott. Az engedélyeztetés során bevizsgálások sorozata következett, így szereztek CE jelet a terméknek orvostechnikai eszköz kategóriában.
Az intelligens algoritmus pontossága 98,69%, mely jelenleg a legmagasabb a világon(!), azaz ekkora eséllyel határozza meg a valóban beteg mintákat. Ebből talán már látszik, hogy nem egy újabb csodakütyüről van szó, amely csak egy körülbelüli értéket mutat és 2 bekapcsolás után használhatatlanná válik – hanem egy jóval komolyabb készülékkel állunk szemben.

Városmajori Szív – és Érgyógyász Klinikán is sikeresen használják a készüléket Prof. Merkely Béla igazgató vezetésével, többek között a pitvarfibrilláció kiszűrésére.
Használják még háziorvosok és orvosi egyetemek kardiológia és belgyógyászati osztályai is hazánkban és szerte a világban.
Emellett a WIWE elérhető magánklinikákon, Apple boltokban, gyógyászati üzletekben és webáruházakban is.

 

A WIWE célja elsősorban az, hogy a lakosság hasznára váljon!

Megcsináltuk a mérést elsősorban magunkon (mi rendszeresen sportolunk, egészséges élünk). A mobil EKG és szívdiagnosztikai eszköz meglehetősen gyorsan dolgozik: 1 perc alatt végez EKG-mérést. Egyszerű használni; csupán egy mobil applikációt kell letölteni a telefonunkra és már indulhat is a mérés. Az eredményeink nagyon jók lettek, de azért elküldtük a kardiológus családtagunknak, hogy szakértő is ránézzen az eredményeinkre, ugyanis a WIWE nem csak nekünk mutatja meg, hanem a telefonról PDF-ben tovább is küldhetjük az eredményt. Mégpedig a következőkről:

  • véroxigénszint,

  • EKG I paraméterek,

  • aritmiavizsgálat eredménye,

  • kamrai heterogenitás,

  • regisztrált EKG-görbe.

Fontos hangsúlyozni, hogy a komplett kórházi kivizsgálást természetesen nem helyettesíti az, ha egyszer kipróbálja az ember a WIWE-ot, DE nagyon hasznos, hiszen rendszeresen ellenőrizheted az egészségügyi állapotodat és, ha rossz értéket kapsz, irány az orvos! 

Ezután következett a család többi tagja.
A szülőknek mind jó eredményei lettek; párom nagypapája 80 éves, 2x volt már szívrohama, de egészséges életmódot él; odafigyel arra, mit eszik és rendszeresen tornázik, sétál. Elvittük hozzá a WIWE-ot és meglepően jó eredményei lettek, ahogy a mamának is! Párom nagynénjének több mérés után is jelezte az eszköz (3 mért értékből), hogy nem megfelelő az egyik értéke. Ezt elküldtük szakorvosnak és másnap már ment is be személyes vizsgálatra. 

Természetesen a baráti társaságból sem maradhatott ki a mérésekből. Lazán, spontán módon és egyszerűen kipróbálták ők is a mobil EKG-t a Duna partján.

Ez az eszköz konkrétan életet ment! Minden családba kellene legalább egy ilyen!

 

 

WIWE ingyenes applikáció

A WIWE ingyenes applikációval működik; bárhol, bármikor dokumentálja a szív problémáit. A készülék a világon egyedülállóan képes a stroke és hirtelen szívmegállás kockázati értékelésére.

Mindemellett támogat az egészséges életmód kialakításában tippekkel és lépésszámláló, kalóriaszámláló használatával.

 

WIWE: Több, mint 30 éves kutatás eredménye

Rádió laborban, EMC és TÜV vizsgálaton esett át a WIWE, így többek között gondoskodniuk kellett az elektromágneses zajszint limitről és a kettős védettségű áramköri leválasztási biztonságról is. 
Az vízhatlanság is egy elvárás volt, melynek szintén megfelel a WIWE.

A következő termékről még sokat nem árultak el, de a fő üzenet szintén a megelőzés lesz és a sportolókat fogja elsősorban támogatni legjobb teljesítményük elérésében.

 

Mi már alig várjuk! 🙂
Ha Neked is felkeltette az érdeklődésedet a WIWE, szerezd be a saját zsebdoktorodat!

További információk és vásárlás ITT!

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: