Szuper zsírégető ételek narancsbőr ellen

Sze. 13 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Vége a nyárnak, DE ez nem azt jelenti, hogy most már lehet enni bármennyit és tök mindegy, hogy van-e narancsbőröd vagy sem. Igenis vigyáznod kell  a bőröd egészségére is. Ezért megmutatjuk, hogy mivel tudsz javítani a helyzeten vagy hogyan tudod meggátolni, hogy ez a bőrhiba újra megjelenjen rajtad:

 

A narancsbőr a nők igen nagy részének életét keseríti meg, de 2 dolgot fontos tudni róla

Nem számít betegségnek, bár nyilván nem túl egészséges a jelenléte, hiszen a felhalmozódott zsírban, amiből a hepehupás redők is kialakulnak, igen sok méreganyag van, de egyéb szempontból nem veszélyes. A másik fontos információ pedig, hogy bár genetikai – kötőszöveti – tényezők is befolyásolják, lehet tenni ellene. Mert a genetika csak a hajlamot adja, de az életmódon jóval több múlik.

Régen sokkal ritkább volt a narancsbőr, köszönhetően a táplálkozásnak, illetve a természetes életmódból fakadó nagyobb mennyiségű mozgásnak. Ebből következik, hogy a narancsbőr két fő oka a táplálkozás, illetve a mozgásszegény életmód. Emellett, genetikai tényezők is állhatnak a hátterében: örökölten gyenge kötőszövet, illetve a hormonműködés. 

 

Mivel tudsz javítani a helyzeten, akár 100%-osan?

  • táplálkozással,
  • rendszeres infraszaunázással, ami remekül méregtelenít, és mélyebb rétegekben hat, mint a finn szauna,
  • szintén méregtelenítő nyirokmasszázzsal,
  • vérkeringés javító krémekkel,
  • vérkeringést fokozó hideg-meleg váltózuhannyal
  • és testmozgással – kardió, erősítő, illetve nyújtó gyakorlatok kombinációjával.

 

Most a táplálkozást helyezzük a középpontba és bemutatjuk Neked, melyek a legjobb italok és ételek narancsbőr ellen! Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik: