Zsírgyilkos fehérjediéta

Már. 08 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Több mint 10 kg-tól szeretnél megszabadulni? Nem lesz egyszerű dolgod, de nem is lehetetlen vállalkozás. Bemutatjuk a fehérjediétát, ami segíthet elérni a célodat. Nézzük meg, miről is van szó.

Miről szól a fehérjediéta?

A fehérjediéta célja, hogy kiürítsd a szervezeted szénhidrát raktárait azáltal, hogy minimálisra, szinte nullára csökkented a szénhidrátfogyasztást. A fehérjeforrások mellett a magas rost-és vitamintartalmú zöldségekről sem szabad megfeledkezned! 2-3 nap elteltével a szervezeted kifogy a raktározott szénhidrátokból és átáll a zsírégetésre. Tartsd ezt az étrendet 1-2 hétig. A diéta második hetétől bevezethetsz heti 2 napot, amit szénhidrátfeltöltő napnak hívunk, ezeken a napokon az esti étkezés kizárólag szénhidrát legyen.

Mire kell odafigyelnem?

1. Alakíts ki minőségi, fehérjében gazdag táplálkozási szokásokat, így hatékonyan megerősítheted immunrendszeredet és felgyorsíthatod a kalóriaégetést. Mindemellett az éhségérzeted is alacsonyabb lesz, ami nem utolsó szempont diéták ideje alatt.

2. Emeld étrendedben a rost és a fehérje arányát, csökkentsd a szénhidrátokat és a zsírokat! Máris kezedben a tartós és hatékony súlyvesztés kulcsa a rost-fehérje diéta!

3. Kerüld teljes mértékben a finomított szénhidrátok fogyasztását,így egy hét alatt akár 4-5 kilótól is megszabadulhatsz és elkerülheted a jojo effektust.

4. A kúra során az étrend megemelt rosttartalma nagyban hozzájárul a bélműködés javulásához, így fokozva az anyagcserét, ezzel a zsírbontást és a méregtelenítést.

5. Étkezz naponta 5x, ezzel folyamatosan szinten tartod az anyagcserédet. A vércukrod sem fog ingadozni, amivel elkerülheted a falási rohamokat, és nyugodtan mehetsz edzeni is!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: