Diéta & Fogyás

-20 kg mindössze 8 hatásos tipp segítségével

Legjobb gyakorlatok edzéshez

Bizonyos szokások segítenek betartanod a fogyókúrát

A fogyást segíti, ha bizonyos szokásokat betartasz. Fogyassz tojást reggelire, emellett figyelj oda a megfelelő folyadékbevitelre. Ajánlott 1500ml-rel több vizet inni a napi átlagos vízfogyasztáshoz képest. Rengeteg érdekes kísérlettel találkozhatunk, ebből az egyik az asztalon lévő édességek káros hatásainak vizsgálata. Ha közel van hozzánk a cukorka az asztalon, átlagosan 7 szemet eszünk belőle, ha pedig tőlünk távol van, ez a szám lecsökken 3-ra. Jobb ezt a rossz szokást mielőbb mellőznünk.

Online fogyókúra fel!

A fogyókúra legelejétől érdemes online is jelen lenned, így sokkal könnyebb figyelemmel kísérned az eredményeidet. Oszd meg másokkal is a tapasztalatokat, és szerezz hasonló motiváltságú embereket magad köré. Kutatások támasztják alá, hogy ez a módszer segíthet abban, hogy akár a testsúly 8%-ától megszabadulj 6 hónap alatt. Tehát, ha keveset kommunikálsz, romlanak az eredmények.

A kudarcra is fel kell készülni

A hibákból tanulsz, a kutatások is ezt igazolják. Mérlegelj, hogy mi a fontosabb, megnézni a sorozatodat, vagy lemenni edzeni? Nem szabad attól félned, hogy elmegy a kedved a fogyókúrától. Teljesen természetes ilyenkor kételkedni. Idővel ettől is magasabb lesz a kitartásod, és lefogod győzni a vágyat, hogy hirtelen felindulásból megedd azt a pizzát.

Jutalmazd meg a tested!

A tudósok véleménye, hogy a motiváció egy idő után alábbhagy, ilyenkor érdemes magunkat megjutalmazni. Lazíts egy kicsit, gondold végig a fogyókúrás tervedet, de közben ajándékozd meg magad valamivel. Emlékezz, hogy miért tartottál ki eddig. Ezután pedig térj vissza a kitűzött célhoz.

Ez is érdekelhet: