Táplálkozás

Laktató, mégis zsírégető vacsora? IGEN!

Ezek értelmében ilyen egy optimális vacsora, ha fehérjetípus vagy

A fehérjetípus az, akinek inkább fehérjében gazdagabb, sok egészséges zsiradékot tartalmazó ételre van szüksége, és kevesebb szénhidrátra. Az arányok szerint: 40% fehérje, 30% zsír, 30% szénhidrát, ez is inkább zöldségekből származzon, mint gabonafélékből!

Jó választást jelenthetnek vacsorára az alábbiak:

tükörtojás sült sárgarépával és zöldsaláta mixszel,
buggyantott tojás grillezett padlizsánnal, cukkinivel és sült zellerhasábokkal,
tonhal vagy lazac sült céklával és uborkasalátával (cukor nélkül),
sült csirkecomb sült karfiolrózsákkal és egy kevés főtt quinoával,
hidegnek: mivel alapvetően nem ajánlottak a fehérjetípusnak a kenyérféleségek, a paleo sütőliszteket nekik találták ki – remek szendvicsalapokat készíthetnek belőlük, amelyeket fogyaszthatnak jó minőségű sonkával, maradék sült hússal, tojással és természetesen, zöldségekkel.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: