A meglepetés recept nem más, mint egy mogyóróvajas palacsinta! De mitől extra titkos? Nos, elárulom. Nincs is benne igazából tényleges mogyoróvaj.
HOZZÁVALÓK:
- 1 kisebb vagy közepes banán
- 2 nagy tojás
- 2 evőkanál mogyoróvajas fehérje por + 1 evőkanál az öntethez
- 1.5 evőkanál mandulatej
ELKÉSZÍTÉS:
- Kókuszolajjal kenj be egy tapadásmentes serpenyőt, hevítsd fel közepes fokozaton.
- Egy közepes tálban törd össze a banánt, amíg pépes állagú nem lesz, add hozzá a két egész tojást, keverd össze teljesen, majd végül add hozzá a mogyoróvajas fehérjeport is.
- Körülbelül két evőkanál kell a serpenyőbe egy palacsintához, amit nagyjából 1-2 percig kell sütni, majd fordítsd meg, és a másik oldalát is süsd meg. Nem lesz nagy palacsinta belőlük.
- Az öntethez keverj össze egy evőkanál mogyoróvajas fehérjét nagyjából másfél kanál mandulatejjel. Ha úgy érzed, hogy jó az állaga, már mehet is a palacsintára. Jó étvágyat! 🙂