Táplálkozás

Nyitott szemmel vásárolj, ha tartósan fogyni szeretnél – útmutató

Fehérjediéta 7 nap

Számomra nem kérdés, hogy magamnak készítem az ételeim nagy részét. Na de mennyi időt is szánok erre/nap. Ha azt mondom összesen egy órát, akkor csiga lassú voltam, és 2 napra főztem. Szóval ne, hogy azt hidd, hogy órákat állok a sütő mellett!

Nézd csak:

Te is belesel a nassolás bűnébe?
Valószínű a válasz igen.
Egyik lehetséges megoldás a protein szelet.

Egy protein szelet jó barátod lehet edzés után, hiszen ilyenkor az izmaidnak gyors felszívódása fehérjére és szénhidrátra van szüksége. Igaz a turmix gyorsabban szívódik.

Tökéletes megoldás lehet mikor nincs időd vagy lehetőséged enni egy jót. Ilyen történhet osztálykirándulás, síelés, pörgős munka, nyaralás, közben, vagy akár napközben is. 

Naponta átlagosan mindenkinek meg kellene ennie legalább fél kiló csirkemellet (csak viszonyitás) ahhoz, hogy az izom épülni tudjon, de viszont tapasztalatból tudom, hogy ez a hobbi sportolók kitében kevésszer valósul meg. Annak is jó étkezési alternatívát jelenthet tehát egy ilyen fehérjeszelet, aki nem tud elég fehérjét enni.

Én az édesszájúak közé tartozom, igy egy protein szelet még diétában is jó alternatíva lehet egy hagyományos csoki helyett. Ha jól választasz nem elég, hogy egészségeset eszel, táplálod az izmaid, de még az ízlelőbimbóid is kényezteted.

 

Étrendtervezés és tanácsadás:

https://www.facebook.com/eviedzofehervar/

Ez is érdekelhet: