Táplálkozás

Szálkásító étrend, mellyel elérheted a kívánt alakot!

5 éve tépem a szám, hogy egy kezdőnek nem való a szálkásító étrend, mert első lépés mindig a tudatos táplálkozás megtanulása! Nem lehet egyik napról, a másikra átállni pl. szalonnás tükörtojásos, csokihabos, péksüteményes, pacalos étrendről, a kemény csirke-rizs étrendre. Ezt meg kell értenie minden fogyni vágyónak! 

Egy példát is szeretnék erre írni, ami egy a sok közül:

Egyik fogyni vágyó segítséget kért tőlem, és leírta, hogy 3 hónapig a szálkásító étrendet követte (egy testépítő hölgy írta), semmi gyümölcs, és társai… csakis tiszta táplálkozás. Kezdő volt a drága, és tök szuper volt, hogy 3 hónap alatt 15 kilót ledobott, de! elkezdett a szervezete jelezni, megállt a fogyás, ami a kisebbik baj volt, a nagyobbik, hogy falási rohamok törtek rá, hiányállapot lépett fel a szervezetben. Szépen lassan visszaszokott a korábbi táplálkozására, mert további segítséget nem kapott, hogy mit csináljon, hogyan táplálkozzon, és ez nem az ő hibája volt, hanem azé, aki ilyen étrendet írt kezdésnek! Mondanom se kell, hogy a leadott 15 kilót szépen visszaszedte. Elkezdtük a közös munkát 12 hetes életmód programomba, ahol megtanulta, hogyan táplálkozzon tudatosan, hogyan adja le a plusz kilókat, éhezés, drasztikus módszer nélkül. 12 hét alatt sikerült leadnia a visszaszedett kilókat (15kg), és mai napig tartja a súlyát, sőt! mai napig tudatosan táplálkozik, mert az életmódváltás nem diéta, fogyókúra, hanem életforma.

(A szálkásító étrendet min. 4 hétig, max. 20 hétig lehet csinálni, utána szünetet kell tartani, azaz tudatosan táplálkozni.)

Még egy dolog, és utána ígérem, hogy megkapjátok a szálkásító étrendmintát. 

Lapozzatok.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: