Edzés

18 szobatárs, akik mellett nem tudsz mást csinálni, mint együtt élni velük

Szerencsés az, aki a szobatársában barátra lel. De ez a cikk nem erről szól. Kinek kellenek ellenségek ilyen barát/szobatárs mellett? Azt hiszem így tudnánk jellemezni a következő képeket. Ha volt már neked is szobatársad, szerintem át tudod érezni, hogy mellettük nem tudsz mást csinálni, mint megtanulni együtt élni velük. Lássuk hát a sokatmondó képeket.

 

 

1. ,,Fél éve, az új szobatársam érkezése óta minden létező ruhaboltban becsipogtam. Kutakodtam a pénztárcámban, mire ma végre megtaláltam az okát… ”

 

 

2. ,,Meg volt beszélve a szobatársammal, hogy ma leolvasztja a fagyasztót, mire hazaérek. Amikor hazaérkeztem, ez a látvány fogadott…”

 

 

3. ,,Hazautaztam egy hétre a családomhoz. Amíg nem voltam otthon, a szobatársam elintézte, hogy nekem legyen a világ legcukibb számítógépe.. ”

 

 

 

4. ,,Elhagytam a lakáskulcsomat, de a szobatársam szerencsére felajánlotta, hogy csináltat nekem újat. Ezúton is köszi, haver. ”

 

 

5. ,,Ma reggel elmentem bevásárolni, viszont időm az nem volt rá, hogy elpakoljam a cuccokat, amiket vettem. Megbeszéltem a szobatársammal, hogy kezdjek velük valamit. Amikor hazaértem, ez a látvány fogadott… ”

 

 

Lapozz a következő oldalra, ha látni akarod a folytatást!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: