Edzés

Így lehet kockahasad úszógumi helyett

Számolj le az úszógumival, hogy ne csak álom maradjon a kockahas! Csak egyszer kell elérned és, ha utána kicsit vissza is híznál, újra koskahasat kialakítani sokkal könnyebb lesz, csak meg kell szabadulnod az „ős-zsíroktól”. Megmutatjuk, mikre kell odafigyelned ahhoz, hogy kockahasad lehessen – mert nem elég az, hogy minden nap felülésezel eszetlenül..

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy végre kockás legyen a hasad?

Közeleg a strandszezon, ideje leengedni a zsíros úszógumit és kockahasat varázsolni a helyére! Igen, tény, hogy nem csak nyárra kell jól kinézni, de azért valljuk be, eléggé motiváló tényező az, hogy meg kell mutatnunk a testünket mindenki előtt a strandon. Tehát jó ösztönzés, ez a lényeg!
Az alhasi vonalban kialakult zsírlerakódást az emberek úszóguminak nevezik. DE, amit tudnod kell, hogy NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS – tehát nincsenek alsó hasizomra való és felső hasizomra való gyakorlatok. Vannak olyan gyakorlatok, amiknél a hasizom jobban dolgozik, de olyan NINCS, hogy csakis azok az izmok dolgoznak vagy az izmok közül csak az alsó része vagy felső része. A hason lévő zsírt teljesen máshogy kell kezelni, mint a többi területen lévőt.

 

Csak az edzéstől nem lesz szép, lapos, izmos hasad!

Nem elég edzened ahhoz (bár az edzés is elengedhetetlen!), hogy szép hasfalad legyen, még néhány dologra oda kell figyelned ahhoz, hogy létrehozd a vágyott hasizmokat. Megmutatjuk, melyek ezek:

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: