Táplálkozás

Idd ezt le­fek­vés előtt: 1 hónap alatt 4 kiló olvad le rólad

Ez a szuper ital jelentősen felgyorsítja a fogyásodat!  – Állítja a ripost. Persze ez egy orbitális nagy hülyeség. Soha nem fogsz italtól lefogyni. Ettől függetlenül én nagy rajongója vagyok a gyógyteáknak és sokszor éreztem már pozitív hatásaikat. Így rendszeresen fogyasztom is őket. Én is minden tavasszal diétába kezdek, szeretnék leadni pár kilót a téli tömegnöveléses edzések és étkezés után. Jórészt azért, hogy növeljem az állóképességem a nyári aerobabb edzésekhez, másodlagosan pedig azért, hogy jobban nézzek ki. J Ez alatt mindig fogyasztok különböző gyógyteákat. Ettől függetlenül természetesen nem attól fogyok le…. De nagyon jó kiegészítés az egészséged fenttartására. De az is előfordulhat, hogy a tea 0,00000001%-ban még a fogyásodat is támogatja!   

 

Lássuk miből áll ez a delikvens:

Gyömbér

Erősíti az immunrendszert, jó hatással van a bélrendszerre és csökkenti a gyulladásokat. Nem mellesleg gyorsítja az anyagcserét és állítólag gátolja a zsírok lerakódását.

Képtalálat a következőre: „gyömbér”

Kamilla

A kamillát javarészt gyulladáscsökkentőként alkalmazzuk de ezen felül segít szabályozni az emésztést is. Puffadásgátló és immunerősítő.

Képtalálat a következőre: „kamilla”

Citrom

Őt nem kell bemutassam… C-vitamin bomba, rostokban gazdag és szabályozza a vércukorszintet.

Képtalálat a következőre: „citrom”

Mályva

A mályva hatásos zsírégetőként van számontartva, salaktalanít és vízhajtó hatású. Enyhe nyugtató hatással is bír. Ha kicsit túl tolnád az edést J

Képtalálat a következőre: „mályva”

A következő oldalon leírom a tea elkészítését is.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: