15 kiló fogyás egészségesen mindössze 4 ételtípus elhagyásával

máj. 15 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Történetünk főszereplője 100 nap alatt érte el a célját és most meg is osztotta velünk, hogyan is sikerült ezt elérnie. Mindössze 3 ételtípust hagyott el és már két hét után látványos eredményeket produkált. 

Marga Banaga januárban vágott bele az életmódváltásba, amikor a legjobban elvolt hízva, és amikor kissé depressziós is lett a tömege miatt. Elhatározta, hogy életmódot vált, és 4 dolgot azonnal elhagyott az étrendjéből, ezek pedig nem más, mint

Az alkohol, hús, sajt és édességek.

Ebből kettő elhagyása anyagcseretípustól függően mindenki számára egyértelműen jótékony és fogyasztó hatással van ez pedig az alkohol és az édességek. Vitán felül áll, hogy eme két élvezeti cikk nem csak, hogy elképesztő mértékben hizlal de egészségtelen is… Tovább ezt most nem is taglalnám.

 

A sajt elhagyása is biztosan sokat hozzáadott az eredményéhez, hiszen tudjuk, hogy az ember az egyetlen emlős, amely felnőtt korában is tejet-tejterméket fogyaszt. Ráadásul más faj tejét… Ez semmiképp sem lehet egészséges… Nem hiába laktóz érzékeny a társadalmunk 30%-a.

 

Bővebben erről a témáról itt olvashatsz: https://metodic.hu/tejtermekmentes-laktozmentes-etelek/

Marga átváltozós képéért és Instagram fiókjáért lapozz a következő oldalra.

 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: