Edzés

3 napos edzésterv, ami megváltoztatja az életed!

otthoni edzésterv

Akik úgy állnak az életmódváltáshoz, hogy majd holnap, na, azok lesznek az örök újrakezdők. Bár belőlük a fitnessipar profitál csúnyán. Ha ma nem vagy rá képes, hogy felnőtt emberként legyőzd a kifogásaidat, elkezdj dolgozni és a cél érdekében kitarts, akkor holnap sem fog menni. Az ilyen típusú embereknek van örök hétfő, ahogy én szoktam mondani. Hiszen mindig a “majd hétfőn” mondat hangzik el a szájukon.

A legtöbb embernek teljesen mindegy, hogy milyen nap van, soha nem tudnak elkezdeni és befejezni semmit. Sajnos sokkal több ilyen típusú ember van, mint a másik véglet. Nekik örökre csak álmaik, vágyaik maradnak, amit dédelgetnek. Kifogásokat gyártanak, a genetikára, a pénzügyi helyzetre és a szomszéd térde kalácsára fogva.

Aki akar változni, az fog is. Tartja egy mondás, ha van elég akaratod valamihez, megtalálod a hozzá vezető utat is. És ez nagyon igaz. 
Figyelj!
Ha te képes vagy csak 3 hónapig tartani egy egészséges étrendet és sportolni rendszeresen, már jobb leszel, közelebb vagy az álmaidhoz, és tettél, azért amit el szeretnél érni!

Ha te nem szeretnél ezen emberek közé tartozni, akkor neked lett kitalálva ez a cikk!

Az otthonodból, kényelmesen elvégezheted.

Otthoni csomagjaim közül bemutatnék neked egyet:

 

Íme, egy 3 napos edzésterv, amivel megváltozik az életed (Lapozz):

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: