Hírek

A rák igenis megelőzhető. Csak a környezet, amiben élünk, megteremti a kockázatot..

Mennyi áldozatot vagy képes meghozni azért, hogy soha ne kelljen szembenézned a rákkal? Belegondoltál már? Te milyen életet élsz? Szerintem itt mindenki számoljon el a saját cselekedeteivel, mert ha valaki azt mondja, a rák nem megelőzhető, az csak úgy épp ahogy kedve tartja, kiválasztja következő áldozatát, az nagyon téved. De nézzük meg ezt egy kicsit közelebből.

 

“A rák valószínűleg az egyik leginkább megelőzhető betegség. Elméletileg nagyon is megakadályozható, de a gyakorlatban rendkívül nehéz megakadályozni. A környezet, amelyben élünk, egy technológiai nyugati társadalom, olyan környezetet teremt, amely hozzájárul a betegséghez. Sok megoldás a diéta és a táplálkozás területén van. Nagy mennyiségű ételt eszünk, amelyek nagyon magasak a szénhidrátokban, amelyek szisztémás gyulladást okoznak a szervezetünkben és károsítják sejtjeink légzőrendszerét – respirációját. Vegyi anyagokkal találkozunk az ételekben és más olyan összetevőkkel, amelyek károsítják a sejtlégzést, és növelik a tumoros betegségek kialakulását.

 

 

Hány ember fog terápiásan böjtölni, majd amikor eszik, csak a legtisztább organikus ételeket fogyasztani? Nem sok!

 

 

A szénhidrátok rendben vannak. A szénhidrátok nem okoznak rákot. Sokan azt mondják, hogy a cukor rákot okoz. NEM a CUKOR NEM OKOZ RÁKOT! A cukor gyulladásos állapotot eredményez, és a gyulladásos állapot kockázatot jelent a rák kialakulására, mivel diszlipidémiát, 2-es típusú cukorbetegséget és sok más problémát okoz. Ha van rákos megbetegedésed, a cukor minden bizonnyal megkönnyíti a rák növekedését, de a cukor nem tekinthető rákkeltőnek, nem karciogén. A komplex szénhidrátok, amelyek lassan lebomlanak, ezek a nem-glikémiás szénhidrátok, ezek rendben vannak.

Az emberek átválthatnak más megoldásra. Sok ember ezt csinálja. Ők biotermékekre váltanak, organikus húst fogyasztanak. A hús nem okoz rákot, de bizonyosan provokálni tudja a folyamatot, ha mindez tele van vegyi anyagokkal és hormonokkal. A genetikailag módosított élelmiszerek veszélyt jelenthetnek a sejtlégzés károsodásának fokozására.

Olyan környezetben élünk, amely olyan helyzetet teremt, amely önmagában növeli a rák kockázatát. Ha meg szeretnéd előzni a rákot, akkor sok dolgot meg kell változtatnod.

 

Miken kell változtatnod? A következő oldalon folytatom.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: