Hírek

45 éves kor felett is, várólista nélkül várja a párokat a kassai meddőségi szanatórium

Newbron Baby feet in the mother hands.

A hazai meddőségi centrumok államosítását követően igen nehéz helyzetbe kerültek a szülői örömökre vágyakozó párok. Az egyébként is kiszolgáltatott, fizikailag és lelkileg is igen megterhelő körülményeket tovább súlyosbította a bizonytalanság és a szabad választás korlátozása. Ha azonban egy kicsit tovább tekintünk, a hazai lehetőségeken túlra, szakértelmet, empátiát, bizalmat, figyelmes és tapintatos bánásmódot találhatunk.

Newbron Baby feet in the mother hands.

“Kapaszkodj meg felhők szárnyán, érkezz meg egy csodás nap hajnalán…”

A hazai szabályozásokkal ellentétben a kassai SPLN meddőségi szanatórium 45 év felett is várja a párokat. A magánorvosi, családias intézményben átfogó, speciális ellátást biztosítanak a meddőség diagnosztizálásában és kezelésében. Büszkék rá, hogy a teljes folyamat során pácienseik mellett állnak, mert hisznek benne, hogy a sikerhez odafigyelés és személyre szabott terápia szükségleltetik.

Nincs várólista

Hogy a lombik program, illetve a kezelésekhez és a sikerhez szükséges folyamatok minél hamarabb elkezdődhessenek, várólista nélkül, a lehető leggördülékenyebben működő rendszerrel várják pácienseiket. Saját laborvizsgálataiknak köszönhetően az eredményeket akár 1 héten belül prezentálják a pároknak, saját patikájuk az azonnali gyógyszerbeszerzést teszi lehetővé.

Itt nem csak egy egészségügyi karton sorozatszámát jelented

Családias jellegükből adódik legnagyobb pozitívumuk is. Egy óriás intézménnyel ellentétben náluk a páciensek nem csak egy egészségügyi karton sorozatszámai… A “nagyüzemi gyártás” helyett emberi, gondoskodó bánásmód várja az SPLN-hez érkezőket. A támogatói légkörnek nem szabhat gátat a távolság sem: létrehozták saját, magyar nyelvű Facebook csoportjukat, ahol a hasonló helyzetben lévők oszthatják meg egymással tapasztalataikat, és tehetik fel bizalmas kérdéseiket is.

Személyre szabott, részletes diagnosztikán alapuló kezelési program

Az SPLN saját donorokkal rendelkezik, náluk nem elvárás, hogy a donor a családtagok közül kerüljön ki – a 45 éves korhatárhoz hasonlóan ezúttal is eltérve a Magyarországon érvényben lévő rendelkezésektől. Széles, személyre szabott és minden részletre kiterjedő szolgáltatásaik segítségével 15 éve azon dolgoznak, hogy szakértelmükkel és családias, gondoskodó szemléletükkel kéz a kézben vezessék a párokat a szülővé válás rögös útján. Weboldaluk IDE kattintva elérhető.

Ez is érdekelhet: