Hírek

Diéta miatt gyógyíthatatlan betegség alakult ki Zimány Lindánál

Rengeteg diétát kipróbált már Zimány Linda, és ma már azt mondja: a teljes életmódváltás az egyetlen jó megoldás. Sajnos ő már későn tanulta meg ezt a leckét.

Zimány Linda modellként különösen odafigyelt az alakjára, ezért a pordiétáktól kezdve a szénhidrát megvonásig mindennel próbálkozott, ma már azonban egyiket sem tenné, és nem is javasolja senkinek.

 Diéta miatt gyógyíthatatlan betegsége lett

„Mindegyik csak ideiglenes eredményt tud nyújtani. Ha az ember megvon magától fontos tápanyagokat adott esetben, vagy ha valaki szénhidráttípusú ember, akkor az kiborul két-három hónap után, és hirtelen elkezd zabálni, és akkor annyi a leadott kilóknak. Azt gondolom, hogy meg kell tanulni mértéket tartani inkább. Teljesen jól bejön nekem meg az ismerőseimnek is – akik szénhidrátfüggőek –, hogy tartanak egy állandó diétát, és mondjuk egy héten egy napot adnak maguknak, amikor kicsit belecsalhatnak a menübe, és akkor megvan a balansz is, mert a szervezet is megkapja a szénhidrátsokkot, és jobban megy a fogyás is”

– magyarázta Linda, aki a Nagy Duettben kirobbanó formában van, és állítása szerint mostanra találta meg a tökéletes étrendet.

A Mokkában beszélgetés közben az is kiderült, hogy a különböző diétákat Zimány Linda szervezete is megsínylette. A diéták káros hatásaként életre szóló betegség alakult ki a modellnél.

„Volt olyan diéta, hogy sok mindent megvontam magamtól, és alakultak ki intoleranciák. Ilyen a gluténnel és a tejjel kapcsolatos intoleranciám.”

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: