
Hozzávalók
– 500g krémesebb túró
– 2 evőkanál joghurt (kihagyható)
– 2 csipet sütőpor
– 4db tojás
– vanília aroma
– édesítő
– 6 evőkanál ch csökkentett liszt vagy fehérje
– 4-5db alma
– kb fél bögre zabpehely
Elkészítés
Keverd össze a túrót a tojásokkal, édesítővel, vaníliával, sütőporral, add hozzá a ch csökkentett lisztet vagy fehérjét és a joghurtot, majd keverd össze.
Egy másik tálban keverd össze a lereszelt almát a fahéjjal, édesítővel és a zabpehellyel. A “tészta” felét kanalazd egyenletesen egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, kanalazd rá az almás masszát, majd a tészta másik felével “zárd a sort”. Tedd előmelegített sütőbe (170 fok) addig míg szép barnára nem pirul a teteje (kb 30 perc).
Jó étvágyat hozzá!