Hírek

Elárulta a szupermodell, mi az az egy étel, amitől két méretet nőtt a melle

A gyönyörű Insta-modell C-ről E-s méretűre növelte CSAK a kebleit, és meg is mutatta, milyen lett. Állítása szerint ehhez csak egy valamit evett.

A 30 ezer követővel rendelkező ausztrál szépség, Brigette Cooper látványos mellnövekedését először a rajongói szúrták ki. A modellt sokan kérdezték, mitől lettek ilyen pompás idomai, miközben ő maga nádszálkarcsú maradt. Brigette elárulta:

valóban C-ről E méretre ugrott a mellmérete, és ő ezt annak tulajdonítja, hogy hónapokon át egy népszerű étrendkiegészítőt, úgynevezett maca port evett. Természetesen a rendes étkezés mellett.

A maca Peruban őshonos növény, rokona a brokkolinak, a karfiolnak és a káposztának. A gyökere az ehető része, amelyet szárítva és porrá őrölve árulnak. Az íze földes, diós, kicsit édeskés, turmixokba, zabkásába keverve eszik, úgy nem is nagyon érezni.

Mivel erőteljesen ösztönzi a női nemi hormon, az ösztrogén termelését, lehetséges, hogy Brigette impozáns mellnövekedéséhez is köze lehetett. A modell mindenesetre óvatosságra inti követőit: ő egy idő után abbahagyta a maca por-kúrát, mert a melle ugya megnőtt, de a havi ciklusa is összezavarodott. Íme a képek a modell mostani idomairól – és az előzőekről (az utolsó két fotó). Hát – akármitől is -, tényleg megnőttek.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: