Egészséges édességekReceptek

Könnyű, filléres diétás édesség pillanatok alatt, ha rádtör az édességi iránti vágy

Diétás édesség olcsón és nagyon gyorsan.

Lássuk be, akármilyen komolyan is tartjuk a diétánkat, olykor-olykor előfordul, hogy a fél karunkat odaadnánk egy isteni finom diétás édességért. Ilyenkor nem tudunk órákat eltölteni a finomságunk elkészítésével, hiszen AZONNAL kell valami édes… Tedd el magadnak ezt a receptet, ki fog húzni az ilyen helyzetekből!

 

 

Diéta alatt TILOS az édesség (A filléres diétás édesség is?)

Ugye tudod, hogy csak viccelünk? Diéta alatt nem az édesség a tiltott, hanem a cukor és a lassú felszívódású szénhidrát! Aki azt állítja, hogy diéta alatt nem szabad édességet fogyasztani, az hazudik. Ahelyett, hogy sanyargatnád magad és megvonnád magadtól a különféle finomságokat, táplálkozz inkább egészségesen, és válaszd a diétás édességeket! Így sokkal hatékonyabban tarthatod a fogyókúrád szabályait is, hiszen nem kínzásként éled majd meg azokat. Nyugodtan fogyassz időnként fogyókúrás édességeket, mint amilyen ez is.

 

Kókuszgolyó felturbózva, mégis filléres diétás édességként

A kókuszgolyó az egyik kedvenc édességem, ráadásul szerencsére diétásan is elkészíthető, de egy picit fel is tudod turbózni. Ezesetben a golyó alapja túró, amit kiegészítünk/feldobunk, hogy tényleg egy isteni diétás, de nagyon gyors édesség legyen a vége!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: