Így tüntesd el azt a kis felesleget a hónaljadnál

Júl. 03 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Főleg nyáron okoz bosszúságot a hölgyeknek ez a kis zsír a hónaljnál, ha ujjatlan ruhát vesznek fel. De van, akinek alapból zavaró a melltartó vagy ujjatlan póló viselése közben is. Szüntessük meg ezt a kis felesleget néhány gyakorlattal!

Hatékony gyakorlatok

Egy kis önmotiváció

Muszáj, hogy motiváld magad, hogy fenntartsd a tüzet, a változtatni akarást. Tedd szemmel látható helyre azt a ruhát, ami még nem jó rád vagy előnytelenül kihangsúlyozza azt a kis zsírt a hónaljadnál és minden nap nézz rá, hogy DE, IGENIS MEGCSINÁLOM ÉS ÚJRA MAGABIZTOSAN FOGOM HORDANI EZT A RUHÁT!

Diéta

Mondhatjuk, hogy a legfontosabb feltétele a fogyásnak és alakformálásnak a helyes étrend. Edzhetsz te heti 6-7x is, ha nem figyelsz oda arra, hogy mit eszel és mennyit. Ahhoz, hogy eltüntesd azt a kis zsírt a hónaljadtól, fontos odafigyelned arra, hogy elegendő mennyiségű fehérjét és jó zsírokat fogyassz, minimális szénhidrátbevitel mellett. Szóval az első és legfontosabb lépés, hogy rendbe tedd az étrendet, aztán indulhat is az edzés!

Nekünk a Harcosok Étrendje vált be leginkább, ezzel nem terheled túl a szervezetedet, sok energiád lesz napközben és az edzések is remekül beilleszthetők a napjaidba. Ide kattintva olvashatsz róla még többet!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: