Táplálkozás

Így lesz szuper diétás a rántott sajt. Még panírozni sem kell!

Sok diétázónak le kell mondania a rántott, panírozott ételekről, hiszen a liszt és zsemlemorzsa miatt sajnos nem éppen a legegészségesebb ételek, amik támogatják a fogyásodat. A bő olajról nem is beszélve..
Találtunk egy zseniális ötletet, hogy hogyan élvezheted mégis a rántott sajtot egészséges kivitelben. Meglepően finom, mégsem tartalmaz lisztet, zsemlemorzsát és bő olajat, Próbáld ki Te is!

Egészséges rántott sajt!

Az elmúlt időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a diétázók körében a karfiol, hisz alacsony szénhidrát- és kalóriatartalma miatt remek alapanyag sokféle ételhez. Könnyen és egyszerűen rizst, pizzát vagy lepénykenyeret is készíthetsz belőle.

 

Arra azonban lehet, hogy még gondoltál, hogy akár panírozhatsz is vele

Íme, a trükkös recept:

HOZZÁVALÓK:
• 2 bögre felaprított karfiol
• 2 tojás
• 1 evőkanál darált mandula, vagy Norbi liszt, paleo liszt
• só, bors, bármilyen fűszer ízlés szerint
• 6 szelet rántani való sajt

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: