1 pohár ebből lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol

aug. 30 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Természetesen nem elég 1x elkészíteni, ez nem csodaital, ami 10perc alatt lapos hasat varázsol Neked. Ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen sportolsz ÉS ezzel az itallal indítod a napjaidat, észre fogod venni magadon a változást heteken belül. Reggel gyorsan és egyszerűen összedobhatod ezt a finom, laktató smoothie-t, ami ráadásul elképesztően jó hatással van a bőrödre és a fogyást is beindítja. 

1 pohár ebből lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol

Ahhoz, hogy a bőröd sima, hibátlan és feszes legyen, nem elég, ha kívülről ápolod különböző krémekkel és pakolásokkal. Az is lényeges hozzá, hogy belülről tápláld olyan ételekkel, amik biztosítják azokat a vitaminokat, amelyektől ragyogó és üde lesz.

A bőr számára fontos például a C-vitamin, ami erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően védi a káros szabadgyököktől, valamint az E-vitamin is hasonló hatással bír, és a hidratáltságot is biztosítja. Nélkülözhetetlen a sima arc szempontjából még a D-vitamin, a B-vitaminok, és néhány ásványi anyag is: a cink, a réz és a vas.

Ahhoz, hogy ezek a legjobban hasznosuljanak és a legerősebb hatást fejtsék ki, a legjobb, ha természetes formában viszed be őket. Erre talán az egyik legjobb megoldás egy finom smoothie. Az alábbi recept ráadásul nemcsak a bőrt teszi gyönyörűvé, hanem laktat és a hasadat is laposabbá varázsolja, hosszú távon pedig elősegíti a fogyást is.

Mutatjuk is a receptet a következő oldalon >

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: