Egészséges reggelik

1 pohár ebből lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol

Természetesen nem elég 1x elkészíteni, ez nem csodaital, ami 10perc alatt lapos hasat varázsol Neked. Ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen sportolsz ÉS ezzel az itallal indítod a napjaidat, észre fogod venni magadon a változást heteken belül. Reggel gyorsan és egyszerűen összedobhatod ezt a finom, laktató smoothie-t, ami ráadásul elképesztően jó hatással van a bőrödre és a fogyást is beindítja. 

1 pohár ebből lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol

Ahhoz, hogy a bőröd sima, hibátlan és feszes legyen, nem elég, ha kívülről ápolod különböző krémekkel és pakolásokkal. Az is lényeges hozzá, hogy belülről tápláld olyan ételekkel, amik biztosítják azokat a vitaminokat, amelyektől ragyogó és üde lesz.

A bőr számára fontos például a C-vitamin, ami erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően védi a káros szabadgyököktől, valamint az E-vitamin is hasonló hatással bír, és a hidratáltságot is biztosítja. Nélkülözhetetlen a sima arc szempontjából még a D-vitamin, a B-vitaminok, és néhány ásványi anyag is: a cink, a réz és a vas.

Ahhoz, hogy ezek a legjobban hasznosuljanak és a legerősebb hatást fejtsék ki, a legjobb, ha természetes formában viszed be őket. Erre talán az egyik legjobb megoldás egy finom smoothie. Az alábbi recept ráadásul nemcsak a bőrt teszi gyönyörűvé, hanem laktat és a hasadat is laposabbá varázsolja, hosszú távon pedig elősegíti a fogyást is.

Mutatjuk is a receptet a következő oldalon >

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: