Végső leszámolás a zsírpárnákkal, 7 gyakorlat segítségével

aug. 01 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Eva Marie WWE-díva, a Total Divas sztárja most olyan egész testet megdolgozó gyakorlatsort mutat, amelyekkel búcsút mondhatsz a zsírpárnáknak! Próbáld ki, ha nem hiszed el 😉

 

Végső leszámolás a zsírpárnákkal, Eva Marie-vel

7. GUGGOLÁS LÁNCOS SÚLYZÓVAL

 

Cél: törzs, comb
Állj vállszélesnél kicsit nagyobb terpeszben, a két végén lánccal nehezített kétkezes súlyzót a lapockádra helyezve. Lassan guggolj le kissé vízszintes alá, majd energikus mozdulattal hirtelen emelkedj fel, körülbelül feleannyi idő alatt, mint ahol leereszkedtél.
Végezz el három sorozatot 12, 10, és 8 ismétléssel.
Tipp: A láncok labilitását a tested önkéntelenül ellensúlyozza, ami plusz izommunkát igényel.

 

6. X FEKVŐTÁMASZ

Cél: váll, mell, törzs
Helyezkedj fekvőtámasz alaphelyzetbe, úgy, hogy a két lábad távolsága 70-80 cm legyen. Végezz el egy fekvőtámaszt, majd ugrásból zár össze a lábad, és egyik tenyered tedd a másik elé. Érkezéskor enyhén hajlítsd be a könyököd. A következő ugrással újra nyisd szét a lábad és a karod. Csinálj még egy fekvőtámaszt, majd ismételd meg az előbb ugrást: lábak és karok össze, tenyerek elöl egymást keresztezik.
Végezz 2 x 20 ismétlést.
Tipp: Ha elsőre túl nehéz, eleinte gyakorolhatod keresztezés nélkül is, hogy tenyereid szorosan egymás mellé érkeznek.

 

5. LÁBEMELÉS DÖNTÖTT PADON

Cél: farizom, combhajlító
Hasalj felülről a padra, úgy, hogy a csípőd a pad legfelső vonalát érintse. Fogd meg a pad két szélét, és V alakban emeld fel a lábad a földről addig, hogy a pad tetejével legalább párhuzamos legyen, és a felső pozícióban jól szorítsd össze a feneked.
Végezz 2 x 30 ismétlést.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: