A tartós fogyás 3 kulcsa – Így nem fogsz visszahízni!

máj. 12 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A tartós fogyás minden formálódni vágyó nő és férfi álma. Nincs is jobb, mint jojó-effektus nélkül, visszahízás nélkül végre lefogyni és tartani ezt az állapotot. Véglegesen megszabadulni a zsírtól, ideális esetben lemondásoktól és folyamatos szenvedéstől mentesen. A tartós fogyás 3 kulcsát gyűjtöttük össze Nektek.

 

A tartós fogyás 3 kulcsfontosságú eleme

3. Kerüld el a félreértéseket! Most tisztázzuk!

Nem minden fogyás ugyanolyan! A fogyókúrák és villámdiéták nagyon sok esetben a vízhajtásra építenek a zsírbontás helyett, ha pedig az megtörtént, az izomzatot kezdi lebontani a szervezete. Miközben a célod az, hogy a zsírtól szabadulj meg, míg az izmaid fejlődnek, ahhoz nem elég keveset enned. Kiegyensúlyozott táplálkozásra van szükséged, amit szakértőinktől kérhetsz.

Emellett, gyakori hiba, ha minden reggel mérleggel nézed a súlyodat. A zsírnak kisebb tömege van, mint az izmoknak, így pl. 60 kiló nem ugyanolyan 60 kilónak számít egy rendszeresen sportoló és megfelelően étkező ember esetében, mint egy mozgásszegény életmódot folytató, egészségtelen ételeket fogyasztónál. Szóval soha ne higgy a mérlegnek! Ha tartós fogyás a célod, inkább a testösszetételedre figyelj és annak, amit a tükörben látsz és magadon érzel!

A legnagyobb őrültséget pedig utoljára hagytuk. Az igazán megszállott fogyókúrázók sokszor még a folyadékot is elhagyják, nehogy meglátszódjon a hasukon a víz. Pedig az anyagcsere funkciók normál működéséhez folyadékra van szükség! A fogyáshoz, vagyis az emésztés normalizálásához pedig minimum 3 liter vízre napi szinten!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: