226 kiló volt, amikor megelégelte! Egy egyszerű módszerrel 130 kilótól szabadult meg

Sze. 25 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Elmondjuk, mi volt az a két apróság, ami szinte azonnal meghozta az eredményeket.

226 kiló volt, amikor megelégelte! Egy egyszerű módszerrel 130 kilótól szabadult meg

Korábban, amikor Lexi Reed és párja, Danny étterembe mentek, fejenként hét tányér ételt rendeltek maguknak. Mindketten imádták a sült krumplit, a rizst és minden húsos, bő zsírban sült ételt, amit később csupa cukor desszertekkel és üdítőkkel kísértek le.

Életmódjuknak köszönhetően mindketten rohamosan híztak. Amikor Lexi számára elérkezett a fordulópont, a fiatal nő alatt 226 kilót mutatott a mérleg. Az életmódváltás történetét az Instagramon naplózta. Elmondjuk, mi segített neki lefogyni, és hogyan igyekszik személyes tapasztalataival most másokat is támogatni.Lexi fogyástörténeteAmikor Danny-vel először találkozott Lexi még csak 16 éves volt. A lány már ekkor is 136 kilót nyomott, ami a párját egy cseppet sem zavarta, hiszen imádtak együtt enni. Ahogy azonban híztak, úgy jött elő egyre több egészségügyi probléma náluk, így például kérdésessé vált, hogy lehet-e gyerekük.

Szilveszteri fogadalom

2016 január elsején Lexi és párja nagyon komoly fogadalmat tettek és egy barátjuk segítségével belevágtak az életmódváltásba. A módszer nagyon egyszerű volt. Először is kiiktatták az összes gyorséttermi ételt csalás nélkül. Csakis azt ették, amit otthon főztek. Az alkohol szintén tiltólistára került. Újdonság volt azonban, hogy ettől kezdődően heti 4-5 nap mozogtak legalább egy keveset.

 

Még nincs vége! Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: