Arra van időd, amire akarod, hogy legyen!

Már. 14 | 1. oldal - fitnesslife.hu
Sokan a munkájukra panaszkodnak – azt használják kifogásként, amiért pl. évek óta nem tudják elérni a céljaikat, nincs idejük edzeni és egészségesen étkezni. Csak a monoton hétköznapok, a mókuskerék – és, hogy nekik senki se akarja megmagyarázni, mert akkor sem lehet megoldani, hogy egészségesen éljen az ember 8-10 órás munka mellett – és amúgy is nagyon drága ez az életmód. Blablabla…
 
 

Elég lesz a kifogásokból!

Ezerféle hasonló kifogást hallottam már, hogy valaki miért nem tud egészségesen élni és rendszeresen edzeni. Volt, hogy már majdnem elhittem a sok siránkozást és megpróbáltam együtt érezni, de ilyenkor általában mindig jön egy jó kis ellenpélda, ami megkérdőjelezi ezt az egész kamusiránkozást.
És általában nem eltartott, luxus körülmények között élő hölgyektől és uraktól jönnek ezek az ellenpéldák, akik nem dolgoznak és mindenre van idejük úgy, hogy még gyerekük sincs…NEM!
Mindannyian hétköznapi hősök – melóval, gyerekekkel, háztartás vezetésével, főzéssel, szerelésekkel és közös családi programokkal.
És mindezek ellenére ők nem siránkoznak, hanem próbálják maximálisan kihasználni azt a 24 órát, ami van egy nap. És sikerül neki. Meg tudják csinálni!
 
Nyilván az elején nehezebb, meg azt se tudja az ember, hogy hol kezdje, de ha egyszer elkezdi, előbb utóbb belerázódik és rutinná válik, amitől már nem tud és nem is akar többé megválni, mert annyira élvezi.
 
 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: