Egy kötelező póz minden nő számára!

jún. 06 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ezt a pózt minden nőnek érdemes lenne napi szinten gyakorolnia, hiszen csak 15 percet vesz igénybe, ám az egész életedet megváltoztathatja. Természetesen férfiak is végezhetik, rájuk is nagyon jó hatással van ez a gyakorlat. Miről is van szó és miért érdemes csinálni? Cikkünkből megtudhatod:

 

A póz neve pedig: Fél gyertyaállás

Ez egy nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb jógapóz, ami leginkább a nők egészségére hat kedvezően. A viparita karani mudra (kézben tartott nyugalom megtestesülése) vagy ismertebb nevén fél gyertyaállás a fizikai gyakorlatok királynője! Érdemes tehát minden nőnek begyakorolni és eltölteni 10-15 percben ebben a pózban – napi szinten!

A gyakorlat alkalmazható egy fárasztó, stresszes nap végén, elalvás előtti vagy akár jógagyakorlás végén a relaxáció előtt, de igazából bármikor, amikor úgy érzed, hogy túl sok feszültség gyűlt fel benned. Az ősi jógatanítások szerint ez a póz felveszi a harcot az öregedéssel, segítségével búcsút mondhatsz a ráncoknak és az ősz hajszálaknak is.

 

A modern tanítás is egyet ért abban, hogy öregedésgátló hatással rendelkezik ez a póz, emellett számos jótékony hatást tulajdonítanak a gyakorlatnak, amiket a következő oldalon olvashatsz >

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: