Megtaláltuk a világ egyik legdögösebb személyi edzőjét

okt. 31 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A képeit nézegetve reflexszerűen elindul a nyálcsorgatás és megkezdődik a sárga irigység is. Nem is csoda, hiszen a fiatal személyi edző nagyon szépre formálta a testét. Ismerjük meg kicsit közelebbről.

A világ egyik legdögösebb személyi edzője

Caitlin közösségi oldalát nem lehet csak úgy végigpörgetni. Minden képe tökéletes és nem csak az derül ki, hogy személyi edzőként iszonyat szépre formálta a testét, hanem az is, hogy döbbenetesen jó a kisugárzása, nagyon sz3xi.

A fotóit böngészve értettük meg igazán, hogy mit jelent a tökéletes, rajzolt fenék fogalma. Ugyanis ilyen kerek hátsót csak nagyon nagyon ritkán látunk. Meg is kérdőjeleződik az emberben, hogy ilyen valóban létezik-e… Nyilván a hitetlenkedők táborát a kanapén ülő, lusta emberek határozzák meg leginkább – rájuk pedig nem kell odafigyelni, hiszen az irigység a legnagyobb elismerés 😉

A fiatal szépség ráadásul nem nagyon fukarkodik a posztokat illetően, amelyekben időről-időre visszafogottan, de azért megmutatja a bájait. Nem is meglepő ezek után, hogy közel 1,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon.

Még nincs vége! Még több személyes adatot és képeket találsz a következő oldalon!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: