Diéta & FogyásEdzés

3 tipp, hogy a tested még több kalóriát égessen el

Diet

Hogy beinduljon és fenntartható legyen a fogyás, több kalóriát kell elégetned, mint amennyit beviszel a szervezetedbe. Persze minél több kalóriát égetsz el, annál gyorsabban tudsz megszabadulni a feleslegedtől. Arról nem is beszélve, hogy azokon a napokon, amikor tényleg sikerül maximalizálnod az elégetett kalóriákat, nyugodtabban nyúlhatsz egy-egy finomság után a konyhában, hiszen nem kell attól tartanod, hogy esetleg meggátolja a fogyást. Íme 3 tipp, amikkel a szervezeted még több kalóriát fog elégetni!

 

Reggeli vagy esti edzés?

Ha szeretnéd felturbózni a kalóriaégetést, akkor a válasz egyértelmű: reggeli! Kutatások bizonyítják, hogy a reggeli edzés során több kalóriát égethetsz el. Ennek az oka igen egyszerű, ilyenkor energikusak vagyunk, és a reggel valószínűleg még teljesítményünkön is meglátszik. Ha végre belelendülünk, sokkal keményebben tudunk edzeni.

 

A szerencsésebbeknek a reggeli edzés jobban is esik, mint a délutáni/esti, de hidd el, ez is csak megszokás kérdése! Ha ráérzel a reggeli edzés szépségére, nem okoz majd nehézséget. Arról nem is beszélve, hogy így nincs a válladon egész nap a nyomás, hogy még edzened is kell. Tudd le már reggel a mozgást!

 

Hosszú futások vagy rövid sprintek?

A folytatásért lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: