2. nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé főtt vagy nyers zöld színű zöldségeket. Vacsorára egyél egy közepes főtt burgonyát, vajjal, kevés sóval, zöld fűszernövénnyel.
3. nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé egyél zöldségeket, túrót és joghurtot (pl reggelire túrókrémet).
4. nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé pedig egyél 4 banánt a nap folyamán, elosztva.
5. nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé 500g roston sült csirke vagy pulyka húst, párolt vagy nyers zöldségkörettel (elosztva ebédre és vacsorára)
6 nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé 500g párolt csirke-, pulykahúst vagy halat és bármennyi zöldséget (szintén elosztva a nap folyamán)
7. nap: Főétkezésekre fogyassz a levesből, mellé zöldséget, gyümölcsöt és 80-100g hántolatlan rizst.
További tanácsok:
- napközben bármennyi levest ehetsz, melegen vagy akár hidegen;
- napközben igyál meg 2-3 liter forrásvizet és gyógynövényekből készült teát, hogy pörögjön az anyagcseréd,
- az első 3 napban kalóriában szegény gyümölcsöket fogyassz, mint a narancs, grapefruit, mandarin, ananász, kivi – az utolsó 4 napban pedig banánt, szőlőt, almát, körtét;
- ehetsz még fehérjékben gazdag készítményeket, amilyen a joghurt, túró, csirkehús, pulykahús;
- a következő héten is figyelj oda az étkezésedre, mert könnyen visszaszedheted a leadott kilókat, ha elkezdesz ész nélkül enni. A legjobb, ha egészséges étrendet tartasz és ezt az 1 hetes diétát pl nyaralás előtti felturbózásként alkalmazod.