Diéta & Fogyás

8 szokás ami segít, hogy gyorsabban fogyj

Miért nem sikerül lefogynom?

Biztos vagyok benne, hogy te is szegted már meg a diétádat azok után, hogy megfogadtad, többé nem teszel ilyet. Ez egy ördögi kör, hiszen így soha nem tudsz olyan eredményeket elérni, amik a folytatásra motiválnának. Íme 8 egyszerű, hétköznapi szokás, amikkel felturbózhatod a fogyókúrádat, és sokkal gyorsabban szabadulhatsz meg a feleslegtől!

Vízivási rutin

Hozz létre egy olyan rutint, amit könnyedén tudsz tartani. Egy a lényeg: a nap végét minimum 2-3 liter vízzel zárd. Ébredéskor fogyassz máris 2 pohár vizet citrommal, hogy beindítsd az anyagcseréd.  Fogyassz ebéd előtt is egy pohárral, ebéd után kettővel, négy órakor ismét, és így tovább… Fontos, hogy rutinná váljon!

 

A zöld alma illata

Étkezés előtt szagolj meg egy zöld almát! Ez csökkenti az éhségérzetet, így kevesebbet fogsz enni, és hamarabb eltelítődsz.

 

A kellemes vanília

Egy kutatás bebizonyította, hogy a vanília illata képes csökkenteni az éhségérzetet, és pótolja a főétkezés utáni, édesség iránti vágyat.

 

Készíts egy fotót

Mindenről, amit megettél. Amikor igyekszel egy jó képet készíteni a tányérodon lévő ételről, már a látvánnyal elkezdesz telítődni. A képeket visszanézve ráadásul könnyedén rájöhetsz, ha esetleg elrontasz valamit a diétádban, ami miatt nem tudsz elég gyorsan fogyni.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: